Ajankohtaista / News
 

Wiiselin kissalan ensimmäinen pentue syntyi 15.11.2020 ja toinen pentue 18.12.2020 Lisää pennuista omilla sivuillaan <3

Sohvi BIS!

22.08.2020

Tallinnan näyttelyviikonloppu oli huikea! Sohvi (IP FI*Blackcurrant Sofie Fatale) valmistui Tallinnan näyttelyssä la 22.8. International Premioriksi. Sohvi oli samalla Värin Paras ja Best In Show! Sunnuntaina Sohvi oli Tuomarin Paras!

Kävimme kolmen kissan kanssa terveystestauksissa 10.8.2020. Mukana oli Esmi, Uma ja Miska Oulun Eläinklinikalla. Kaikilta kissoilta otettiin: HCM ja PKD ultra, Lonkkakuvat (HD), geenitestejä: HCM, SMA, PK def ja veriryhmä sekä FeLV ja FIV. Kaikilta kissoilta tarkistettiin, ettei ole napatyrää ja Miskan kivekset ovat normaalit. HCM ultra ja HD rtg...

Maine Coon Education sivulta löydät kattavaa tietopakettia Cooneista. Sivusto löytyy nyt myös osittain jo suomennettuna. Ja lisää löytyy jatkossa, jahka ehdin suomentamaan :)

Kissalan saatiin uusi vahvistus: Magyl's Stitch! Stitch on ulkomaan tuonti Ruotsista ja asustelee sijoituskodissa Kiimingissä Soilin ja Jukan luona. Poitsusta lisää omilla sivuillaan.

Päivitin pikkutyttöjen ja Sohvin muutamia näyttelytuloksia. Kuopioon suuntaamme näyttelyyn viikonloppuna 11. ja 12. Tammikuuta.

Sanna Toppi-Näyhä - Maine coon cattery
Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!